Lär dig mer!


LÄR DIG MER!

Livet är bättre när vi känner oss trygga och säkra! Kunskap och fördigheter hjälper dig och dina nära och kära att utveckla hälsosamma relationer, ett ökat självförtroende, och att ta hand om er känslomässiga och fysiska säkerhet.

Lilla Säkerhetsboken

En handbok för vuxna som vill lära ut folksäkerhet till yngre barn

Lilla Säkerhetsboken ger svar på frågan som vi vuxna ofta frågar oss: “Hur kan jag lära barn att vara trygga och säkra med andra utan att skrämma dem?”

Underhållande teckningar och engagerande sociala berättelser gör det enkelt för vuxna att ge viktig kunskap och kompetens till barn så att de kan lära sig att vara trygga och säkra med andra – både människor de känner och inte känner.

Denna utgåva har färgomslag, svart-vita serieeckningar, och innehåller:

Förklaringar för vuxna om hur man introducerar Kidpower personlig säkerhet till barn i åldern 3 till 10 år,  sociala berättelser att diskutera med barn, grundläggande färdigheter i folksäkerhet för att skydda barns känslomässiga och fysiska välbefinnande, samt lösningar på eventuella problem som mobbning och säkerhet med främmande personer.

Verktygen i denna serietidning lämpar sig bäst för föräldrar, lärare och andra vårdgivare att presentera folksäkerhet till barn i åldern 3 till 10 som för det mesta är med vuxna som kan hjälpa dem. Dock är färdigheterna viktiga för alla åldrar – även vuxna!

Köp den här:

GML Bokhandel

Bokus

Adlibris

Kidpowers Målarbok


Kidpowers Målarbok visar barn som använder Kidpowers färdigheter i “folksäkerhet” i olika situationer.

Du kan ladda ned gratis, och skriva ut den till barn du känner, så länge du behåller originalformatet så att vårt namn, vår kontaktinformation, logo och copyrightinformation är synlig. Vill du använda den på något annat sätt kontakta oss för användarvillkor.

Kidpowers Målarbok finns på 11 språk: svenska, engelska, spanska, arabiska, tyska, franska, nederländska, rumänska, hebreiska, urdu och vietnamesiska.

Våra målarböcker är en fint exempel på hur internationellt samarbete gör det möjligt för Kidpower att fortsätta utvecklas samtidigt som vi arbetar tillsammans för att ge färdigheter i folksäkerhet till människor över hela världen.

Ladda ned Kidpowers Målarbok på svenska här.

Ladda ned på andra språk via vår internationella hemsida här.

Kidpowers Säkerhetssignaler


Kidpowers Säkerhetssignaler visar grundläggande färdigheter och begrepp i Folksäkerhet med hjälp av väldigt enkla, illustrationer, gester, och förklaringar. Med Folksäkerhet menar vi hur folk är känslomässigt och fysiskt säkra med folk, både sig själva och andra.

Du kan ladda ned Kidpowers Säkerhetssignaler utan kostnad, och skriva ut för att öva med personer du känner, så länge du behåller originalformatet så att vårt namn, vår kontaktinformation, logo och copyrightinformation är synlig. Vill du använda den på något annat sätt kontakta oss för användarvillkor.

Ladda ned Kidpowers Säkerhetssignaler i pdf-format gratis här.


Stockholm, Sverige

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED