Vårt mål är att utveckla och erbjuda ett brett utbud av det senaste och effektivaste inom våldsförebyggande och självförtroendehöjande utbildningar, att skapa en internationell organisation vars mål är att tillhandahålla självskyddsträning och självförtroendehöjande utbildning av hög kvalité till så många som möjligt och att etablera en stabil organisation som kan fortsätta detta arbete så länge det behövs.

Vi är en global ideell ledare i att undervisa positiva och praktiska färdigheter i personlig säkerhet för att skydda människor i alla åldrar mot mobbning, ofredande och annat våld – och att hjälpa dem att utveckla positiva relationer som berikar deras liv. Kidpower gör det roligt (inte skrämmande) att lära sig att vara trygg och säker! Vi har tjänat mer än 2 miljoner barn, tonåringar och vuxna, inklusive de med särskilda behov, över hela världen med hjälp av våra artiklar, publikationer och kurser.

Så här kan hjälpa oss nå ut till fler…
 1. Berätta för en vän (och en till och en till…) De flesta hittar oss genom direkta tips från någon de känner. Om du tycker att du har haft nytta av våra tjänster får du gärna uppmuntra andra att kontakta oss.
 2. Gilla oss på Facebook – och dela våra statusuppdateringar och events med andra.
 3. Dela artiklar, och annan information, på vår hemsida till andra du tror skulle vara intresserade.
 4. Länka till oss. Använd vår hemsida som en resurs. Länka till vår hemsida eller någon annan sida du föredrar (som till exempel våra artiklar). För att länka kan du till exempel kopiera och klistra in följande text: Vi skulle vilja rekommendera Kidpower Teenpower Fullpower Sverige som erbjuder positiva och självförtroendehöjande utbildningar i personlig säkerhet för alla åldrar och förmågor.
 5. Gratulationskort och minneshälsningar. Vill du gratulera någon? Eller hedra någons minne? I stället för blommor och presenter kan du köpa vårt gratulationskort eller minneshälsning. Vi skickar ett kort och ett personligt tack för någon du vill hedra samtidigt som du stödjer vår verksamhet.
 6. Presentera för andra. Vi ger dig information så att du kan presentera vårt utbildningsprogram till t. ex. din skola, ungdomsgrupp, förening eller församling.
 7. Arrangera en kurs. Prata med oss om dina behov och din budget så diskuterar vi igenom vilka alternativ som finns om du vill arrangera en utbildning. Det kan vara för en privat grupp bestående av familj och vänner eller för en förening, skola, arbetsplats eller liknande.
 8. Arrangera en presentation kring en speciell händelse. Vi tillhandahåller dynamiska, inspirerande och fartfyllda presentationer för ”kick-off ”arrangemang, årsmöten, studiedagar och annat.
 9. Introducera Kidpower till sponsringsgruppen där du jobbar. Donerar ditt företag pengar till ideell verksamhet? Sponsrar ditt företag lokala behjärtansvärda projekt? Hjälp oss komma i  kontakt med ditt företag för att ansöka om bidrag. Din personliga rekommendation kan vara av stor betydelse.
 10. Arv och donationer. Skänk pengar till Kidpower genom en donation eller genom att komma ihåg vår verksamhet i ditt testamente. Dina pengar går oavkortade till avsett ändamål – att göra världen en tryggare och säkrare plats för så många som möjligt. För att donera sätt in ditt bidrag på PG 160 75 96-2 och märk talongen ”Gåva”. För arv kan du till exempel formulera testamentet så här: Till Kidpower att i första hand användas för …… (den verksamhet du vill gynna) eller annan verksamhet som Kidpower bedriver.
 11. Bli volontär. Som frivillig i vår förening kan du göra en stor insats. Du får handledning för ditt uppdrag, värdefull erfarenhet, möjlighet till egen utveckling, tillfredsställelsen i att göra en insats. I utbyte ger du Kidpower och människor som behöver vår hjälp några timmar i månaden av din tid, kunskap och dina erfarenheter. Du kan delta regelbundet eller göra kortare insatser.
 12. Bli instruktör. Mer information…