Målarbok Framsida

Kidpower Målarbok visar barn som använder färdigheter i Folksäkerhet för att vara trygga och säkra.

Du kan ladda ned Kidpower Målarbok GRATIS, och skriva ut för att ge dem till barn du känner, så länge du behåller originalformatet så att vårt namn, vår kontaktinformation, logo och copyrightinformation är synlig. Vill du använda den på något annat sätt kontakta oss för användarvillkor.

Klicka på någon av följande länkar för att ladda ned en Målarbok:

 

Kidpower Målarbok (Svenska) [1 MB]

Kidpower Coloring Book (English)/Kidpower Målarbok på Engelska [1 MB]

Kidpower Libro de Colorear (Español)/Kidpower Målarbok på Spanska [1 MB]

Kidpower Malbuch (Deutsch)/Kidpower Målarbok på Tyska [1 MB]

Kidpower Cahier à Colorier (Français)/Kidpower Målarbok på Franska [1 MB]

Kidpower Kleurboek (Nederlands)/Kidpower Målarbok på Holländska [1 MB]

Kidpower Carte de Colorat (Română)/Kidpower Målarbok på Rumänska [1 MB]

Kidpower Sách Màu (Việt)/Kidpower Målarbok på Vietnamesiska [1 MB]

كتاب تلوين Kidpower/Kidpower Målarbok på Arabiska [1 MB] 

Lilla Säkerhetsboken för yngre barn har mer serieteckningar med sociala berättelser och förklaringar för vuxna hur de kan öva färdigheter med barn i åldern 3 till 10 år.

Våra målarböcker är en fint exempel på hur internationellt samarbete gör det möjligt för Kidpower att fortsätta utvecklas samtidigt som vi arbetar tillsammans för att ge färdigheter i folksäkerhet till människor över hela världen.

Zaida Torres, som är verksamhetsansvarig för Kidpower Mexico, frågade vänner och grannar vilka av de hundratals teckningar vi har de tyckte var viktigast. Hon organiserade sedan dessa till en målarbok på spanska. Andrea Meier, Kidpower Tyskland, Marylaine Leger, Kidpower Quebec, Evi Smulders, Kidpower Nederländerna, och Phung Bich Thuy, vår representat i Vietnam samt Olguța Iordache, som precis startat ett Kidpower center i Bukarest och Zeina Hobeiche i Libanon, har alla översatt Målarboken på volontärbasis till sina respektive språk. Så nu finns denna bok tillgänglig på åtta språk!