Målarbok Framsida

Kidpowers Målarbok visar barn som använder Kidpowers färdigheter i “folksäkerhet” i olika situationer.

Du kan ladda ned GRATIS, och skriva ut den till barn du känner, så länge du behåller originalformatet så att vårt namn, vår kontaktinformation, logo och copyrightinformation är synlig. Vill du använda den på något annat sätt kontakta oss för användarvillkor. Ladda ned Kidpowers Målarbok här.

Kidpowers Målarbok finns också på 11 andra språk: engelska, spanska, arabiska, tyska, franska, nederländska, rumänska och vietnamesiska. Ladda ned dem här.

Lilla Säkerhetsboken för yngre barn har mer serieteckningar med sociala berättelser och förklaringar för vuxna hur de kan öva färdigheter med barn i åldern 3 till 10 år.

Våra målarböcker är en fint exempel på hur internationellt samarbete gör det möjligt för Kidpower att fortsätta utvecklas samtidigt som vi arbetar tillsammans för att ge färdigheter i folksäkerhet till människor över hela världen.

Zaida Torres, som är verksamhetsansvarig för Kidpower Mexico, frågade vänner och grannar vilka av de hundratals teckningar vi har de tyckte var viktigast. Hon organiserade sedan dessa till en målarbok på spanska. Andrea Meier, Kidpower Tyskland, Marylaine Leger, Kidpower Quebec, Evi Smulders, Kidpower Nederländerna, och Phung Bich Thuy, vår representat i Vietnam samt Olguța Iordache, som precis startat ett Kidpower center i Bukarest och Zeina Hobeiche i Libanon, har alla översatt Målarboken på volontärbasis till sina respektive språk. Så nu finns denna bok tillgänglig på åtta språk!